Maska mbrojtëse

Maska mbrojtëse

Për një mbrojtje efektive ndaj pluhurave apo viruseve, ju duhet me patjetër një maskë e mirë. Gjatë kryerjes së aktiviteteve të ndryshme të ditës, ju do të mund të qëndroni të mbrojtur duke mbajtur maskën dhe njëkohësisht nuk do të bezdiseni nga mbajtja e saj, falë materialit dhe llojeve të ndryshme që kemi sjellë në Megatek.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved