Vaj trupi

Vaj trupi

Vaji i trupit është një zgjidhje e mirë jo vetëm për të zbutur dhe hidratuar lëkurën e thatë por dhe për ta masazhuar atë duke i dhënë kështu shkëlqim dhe elasticitet. Zgjidhni mes varianteve të ndryshme që kemi sjellë për ju në Megatek.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved