Stola metalike

Stola metalike

Edhe nëse në ballkonin, verandën, kopshtin tuaj nuk keni asnjë mobilje arreduese, një stol do të jetë gjithmonë i nevojshëm për të shijuar në maksimum qëndrimet jashtë nën diellin e ngrohtë dhe ajrin e freskët të natyrës. Stolat metalikë që kemi sjellë në Megatek, mezi presin të jenë pjese e ambientit tuaj të jashtëm!

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved