Freza toke

Freza toke

Frezat e tokës janë makineri të rënda që punojnë tokën e fortë dhe e bëjnë atë gati për kultivuesin. Megatek ofron freza toke me cilësi të lartë, të cilat ju mundësojnë të bëni punën tuaj në mënyrë të sigurt, të qetë dhe me qëndrueshmëri.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved