Xhel flokësh

Xhel flokësh

Për të gjithë ju që në stilimin e flokëve preferoni të përdorni xhel, jeni në vendin e duhur. Këtu do të gjeni xhel flokësh me përbërje të ndryshme, për të ushqyer flokët tuaja dhe për t'ju siguruar flokë me qëndrueshmëri të mirë gjatë gjithë ditës.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved