Spërkatës zjarrfikës

Spërkatës zjarrfikës

Spërkatësit zjarrfikës janë mjaft të përdorur në ambiente të ndryshme për të paralajmëruar praninë e një zjarri. Ato montohen në sistemet zjarrfikëse me fileto dhe qëndrojnë zakonisht në tavane. Funksionojnë në rast zjarri kur arrihet një temperaturë e caktuar në atë ambient, duke e spërkatur hapësirën me ujë në formë shiu me presion. Në Megatek do të gjeni spërkatës të ndryshëm të një cilësie të lartë.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved