Dado bashkuese

Dado bashkuese

Siç e shihni, Megatek është kujdesur që të sjellë të gjithë gamën e dadove për t'ju ardhur në ndihmë kërkesave të ndryshme që mund të keni! Dadot bashkuese përdoren në dizë apo prixhonier dhe kryesisht gjejnë aplikim në objekte të larta në kubaturë ose objekte me funksione komerciale. Dadoja bashkuese ka si qëllim zgjatimin e dizës ose prixhonierit dhe i gjeni në përmasa dhe gjatësi të ndryshme.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved