Lama

Lama

Në bazën e materialeve të ndërtimit, përfshihen edhe lamat. Si produkte hekuri çelik, ato janë të përshtatshme për tu përdorur në struktura të ndryshme ndërtimi, në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Në Megatek gjeni lama të një cilësie të çertifikuar dhe me dimensione, pesha, spesorë të ndryshëm për t'iu përshtatur kërkesave të ndryshme në projektet tuaja.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved