Bazamente tavolinash

Bazamente tavolinash

Pasi keni zgjedhur suprinën në ngjyrën dhe formën që dëshironi, është momenti për të marrë bazamentin e përshtatshëm për të krijuar tavolinën në stilin që dëshironi. Zgjidhni mes bazamenteve cilësore që disponojmë në Megatek dhe siguroni një qëndrueshmëri të mirë për tavolinat tuaja.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved