Tasa plastike

Tasa plastike

Tasat plastikë janë një aksesor mjaft i domosdoshëm, që nuk mungon në kuzhinë. Në Megatek mund të përzgjidhni nga një numër modelesh të ndryshëm të tasave plastikë, të cilët gjejnë një përdorim të gjerë në kuzhinat familjare dhe profesionale, në ruajtjen dhe përgatitjen e gatimeve të ndryshme.

Items 1-28 of 36

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 36

Faqja
për faqe