Pajisje saldimi profesionale

Pajisje saldimi profesionale

Kategoria e pajisjeve profesionale të saldimit, mbulohet nga një gamë e madhe produktesh në Megatek me marka ndërkombëtare, prodhuar sipas standarteve më të larta industriale. Fokusuar tek përmbushja e kërkesave tuaja, këtu do gjeni modelet MMA, MIG, TIG të saldatriceve, shoqëruar me aksesorë plotësues si: elektroda (6013, 7018, alumini, gize, Inoksi, etj), tel (punim me gaz argon dhe punim me skorje), pinca saldimi, morseta, maja udhëzuese, etj.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved