Termusë familjarë

Termusë familjarë

Termusët më të mirë kryejnë një rol të dyfishtë, duke mbajtur të ngrohtë kafen apo çajin, dhe duke mbajtur pijet e ndryshme të freskëta, për të gjithë familjen, gjatë udhëtimeve me makinë, në plazh, piknik apo kamping. Në Megatek mund të përzgjidhni termusë familjarë të madhësive të ndryshme, sipas nevojave të përditshmërisë suaj.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved