Kuti e ndihmës së shpejtë

Kuti e ndihmës së shpejtë

Momentet e rrezikshme dhe aksidentet janë gjithmonë të pranishme dhe shpesh herë të pa evitueshme në qarkullimin rrugor. Megatek ju ofron gamë të gjerë dhe të kompletuar të aksesorëve të emergjencës. Ato janë aksesorë mëse të nevojshëm, të cilët shpëtojnë jetë, deri në momentin e arritjes së ambulancës. Të çertifikuar sipas standarteve europiane të qarkullimit, i gjeni në formë çante, apo kutie.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved