Fije dhe Furça interdentale

Fije dhe Furça interdentale

Besoj se të gjithë biem dakort që përdorimi i fijeve dentare apo furçave inderdentale është thelbësor në kujdesin oral. Nëse dëshironi të rrisni higjienën tuaj dentare dhe ti mbani dhëmbët të pastra dhe të paprekura, zgjidhni fije apo furça interdentale për nxjerrjen e papastërtive të mbetura midis dhëmbëve dhe zvogëlimin e grumbullimit të pllakave, duke ju mbrojtur kështu nga sëmundjet e dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved