Linoleume

Linoleume

Linoleumet janë perfektë për të shtruar hapësira të mëdha dhe të përshtatshëm për çdo ambient zyre apo banimi. Ngjyrat natyrale dhe dizenjot që kemi sjellë në Megatek, janë lehtësisht të kombinueshme me pjesën tjetër të ambientit si dhe mund të pastrohen shumë thjeshtë, çka i bën shumë praktikë.

26 Items

për faqe

26 Items

për faqe