Vajra

Vajra

Kujdesuni për mirëfunksionimin e pjesëve specifike të makinës si: kambio, grupi hidraulik etj. më anë të lubrifikimit maksimal me anë të përdorimit të vajrave të markave cilësore si : Adinol, Petrol Ofisi, Arexon, etj. Përmes vajrave që do të gjeni në Megatek, garantimi i performances maksimale dhe jetëgjatësisë se pa krahasueshme, është i sigurt!

Items 1-28 of 41

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 41

Faqja
për faqe