Citofoni

Citofoni

Citofonitë janë një zgjedhje e shkëlqyer për zile dere pasi pajisjet jo vetëm sinjalizojnë vizitorë tek dera, por edhe mundësojnë komunikimin e drejtpërdrejtë me to pa hapu derën. Këtu në Megatek mund të gjeni modele të ndryshme citofonie, të cilat mund të përdoren nga një familje e vetme, ose dhe nga disa të tilla paralelisht.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved