Rërë kinetike dhe Plastelina

Rërë kinetike dhe Plastelina

Rëra kinetike dhe plastelina janë një zgjidhje argëtuese për të mbajtur fëmijët tuaj të angazhuar dhe njëkohësisht për t'i ndihmuar ata të zhvillojnë aftësitë e tyre krijuese. Ato nuk përmbajnë asnjë përbërës toksik dhe pastrohen lehtësisht nga rrobat. Në Megatek do të gjeni një shumëllojshmëri ngjyrash.

Items 1-28 of 34

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 34

Faqja
për faqe