Matrapik me bateri

Matrapik me bateri

Megatek ju ofron matrapikë me bateri të cilët janë po aq të fuqishëm sa matrapikët me korent. Mund të përdoren fare mirë për përdorime të jashtme dhe të brendshme, duke ju siguruar komoditet gjatë punimit si dhe janë të pajisur me teknologji që siguron një jetëgjatësi të lartë.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved