Sensorë shiu

Sensorë shiu

Sensorët e shiut janë krijuar për të kontrolluar një sistem ujitjeje në varësi të mjedisit dhe lagështisë së pranishme. Përzgjidhni sensorë shiu për sistemet e ujitjes në shtëpitë apo bizneset tuaja, për të shmangur përdorimin e tepërt të ujit dhe për të parandaluar krijimin e baltës në hapësirat e gjelbra.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved