Metër

Metër

Metri është ndër mjetet matëse më të përdorura, jo vetëm nga specialistë në fushën e ndërtimit, inxhinierisë apo arkitekturës, por edhe në shtëpi. Pothuajse çdo ambient duhet të jetë i pajisur me metër, për t'ju ardhur në ndihmë në situata të ndryshme. Në Megatek do të gjeni metër shirit, metër metalik, metër çelik/plastik, metër të palosshëm, metër fleksibër për të matur në mënyrë të saktë dhe preçize sipërfaqe dhe hapësira të ndryshme.

Items 1-28 of 46

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 46

Faqja
për faqe