Qese konservimi/kapse

Qese konservimi/kapse

Tashmë mund të ruani ushqime të ndryshme për t’i konsumuar më vonë duke përdorur qese konservimi të përmasave të ndryshme në Megatek, të cilat ruajnë ushqimet për më gjatë dhe parandalojnë krijimin e aromave të pakëndshme në frigorifer. Qeset e konservimit të ushqimeve janë të përshtatshme për përdorim në kuzhina profesionale dhe familjare.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved