Tabela plastike (Whiteboard)

Tabela plastike (Whiteboard)

Një tabelë që ofron një eksperiencë fantastike të të shkruarit. Tabelat plastike që disponojmë në Megatek vijnë në përmasa të ndryshme për t'iu përshtatur kërkesave tuaja në të shkruar si dhe mund të transportohen dhe varen lehtësisht nga një mur në një tjetër. Sipërfaqja e lëmuar e bën tabelën plastike mjaft praktike pasi ju lejon që shkruani dhe fshini lehtësisht.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved