Priza elektrike

Priza elektrike

Prizat elektrike përdoren për të lidhur një pajisje elektrike me rrjetin elektrik. Lidhen mekanikisht dhe transmetojnë energjinë elektrike në pajisjen fundore. Në Megatek ka modele të ndryshme prizash nga brandet më të njohura në treg.

Items 1-27 of 76

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 76

Faqja
për faqe