Streha bituminoze të valëzuara

Streha bituminoze të valëzuara

Krahas tjegullave për mbulimin e banesave, Megatek ka menduar edhe për ju që kërkoni të ndërtoni çati magazinash apo ambientesh të tjera industriale. Strehat bituminoze të valëzuara janë të përshtatshme për tu përdorur në këto ambiente, pasi ato ofrojnë jetëgjatësi deri në 20 vite dhe janë mjaft të lehta në montim.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved