Enë druri

Enë druri

Disa gatime si sallatat, perimet apo supa serviren më mirë në enë druri, të cilat kanë përdorim funksional dhe deorativ, si edhe nuk përcjellin nxehtësinë, duke mbrojtur duart nga ushqimet e nxehta. Megatek ofron për ju një koleksion të gjerë të enëve të drurit për kuzhinat tuaja.

25 Items

për faqe

25 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved