Profile alumini

Profile alumini

Profilet e aluminit vijnë me një cilësi të lartë për t'u përdorur gjerësisht në pjesët fundore të polikarbonatit, laminatit, xhamave dhe për mbulimin e hapësirave. Ato kanë një rezistencë mjaft të lartë ndaj goditjeve mekanike dhe gërvishtjeve, ndaj janë një opsion i mirë për të gjithë ju që jeni duke kërkuar për profile.

Items 1-28 of 214

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 214

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved