Lidhëse druri këndore

Lidhëse druri këndore

Lidhëzat e drurit këndore mundësojnë një lidhje sa më të mirë të elementëve të drurit me njëri tjetrin ose elementëve të drurit me muret dhe dyshemenë. Ato i gjeni në Megatek me ngjyra dhe përmasa të ndryshme për të realizuar një lidhje shumë solide.

Items 1-28 of 208

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 208

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved