Ndriçues me panelë diellor

Ndriçues me panelë diellor

Ndriçuesit me panel diellor janë zgjedhje e shkëlqyer për të ndriçuar hapësirat tuaja të jashtme. Ato mjafton të ngulen në tokë pasi nuk kanë nevojë për instalime elektrike, duke qenë se e marrin energjinë nga rrezet diellore. Këtu në Megatek keni mundësi të shumta zgjedhje, pasi koleksioni i ndriçuesve me panel diellor përditësohet vazhdimish me modelet dhe trendet më të reja botërore.

Items 1-28 of 63

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 63

Faqja
për faqe