Tuba ajrimi alumini

Tuba ajrimi alumini

Tubat e ajrimit prej alumini përdoren gjerësisht për sistemet e ventilimit, aspirimit dhe kondicionimit në banesa, bare, restorante, godina social-kulturore etj. Tubat e aluminit po gjejnë një përdorim mjaft të madh në ditët e sotme, falë rezistencës së lartë kundrejt goditjeve mekanike apo përkuljeve, si dhe janë mjaft të pastër nga ana higjienike. Megaatek ju ofron tuba alumini në diametër dhe gjatësi të ndryshme.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved