Mbrojtëse fytyre

Mbrojtëse fytyre

Për të parandaluar dëmtime të ndryshme që mund të ndodhin gjatë punës suaj të përditshme në profesione të ndryshme, është e nevojshme të përdorni mbrojtëse fytyre. Në Megatek do të gjeni maska mbrojtëse me specifika të shumta për t'ju mbrojtur maksimalisht nga materialet e ndryshme që mund të prekin dhe dëmtojnë fytyrën tuaj.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved