Kapakë oxhaqesh

Kapakë oxhaqesh

Nëse i keni zgjedhur tubat e duhur për ventilimin dhe aspirimin e ajrit, është momenti për të zgjedhur kapelen e përshtatshme. Ajo është e rëndësishme, pasi bën të mundur mbylljen e tubit në daljet e çative, parandalon futjen e shiut dhe ndihmon në thithjen e tymit. Në Megatek i gjeni në modele dhe përmasa të ndryshme, ku mund të zgjidhni atë që përshtatet më së miri me përmasat e tubit që keni zgjedhur.

Items 1-27 of 58

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 58

Faqja
për faqe