Buzëkuq 24 h

Buzëkuq 24 h

Nëse jeni në kërkim të një buzëkuqi që ta vendosni në mëngjes dhe të mos keni nevojë ta riapikloni gjatë ditës, mund të zgjidhni në Megatek mes një game të gjerë të buzëkuqëve që zgjasin 24 orë. Këto buzëkuq janë zgjidhja më e mirë për të gjithë ju që jeni lodhur duke riaplikuar buzëkuqin gjatë ditës apo nëse keni një ditë vërtet të ngarkuar dhe nuk keni kohë për t'u kujdesur gjatë për pamjen e buzëve tuaja.

28 Items

për faqe