Rakorderi me klik

Rakorderi me klik

Nëse jeni duke instaluar një sistem të ujitjes me pika për të kursyer ujin dhe për të përfituar bimët tuaja, do t'ju duhen pajisjet e duhura për të bashkuar linjat e pikimit, tubat dhe pajisjet e tjera me njëra-tjetrën. Megatek mbart një gamë të gjerë të pajisjeve të ujitjes, adaptorëve dhe rakorderive me klik që ju lejojnë të lidhni sistemin tuaj me lehtësi dhe siguri.

Items 1-28 of 78

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 78

Faqja
për faqe