Furça makeup-i

Furça makeup-i

Furçat e makeup-it janë thelbësore për të aplikuar në mënyrë të plotë dhe të njëtrajtshme fondatinën në lëkurën tuaj. Në Megatek do të gjeni furça me dendësi të ndryshme fijesh për t'iu përshtatur çdo aplikimi në fytyrën tuaj, qoftë për përhapjen e fondatinës apo për vijëzimin e kontureve. Na besoni që përmes aplikimit të furçave të makeup-it do të mund të arrini rezultatet që dëshironi.

25 Items

për faqe

25 Items

për faqe