Pastrues për soba dhe oxhaqe

Pastrues për soba dhe oxhaqe

Edhe pse ngrohja me sobë apo oxhak është një zgjedhje shumë e mirë për ditët e ftohta të dimrit, mirëmbajtja dhe pastrimi i tubave apo vatrave të zjarrit është mjaft i mundimshëm. Prandaj këtu në Megatek kemi përzgjedhur një koleksion të gjerë produktesh mjaft praktike për t’ju lehtësuar punë në pastrim.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved