Tuba PPHT

Tuba PPHT

Tubi PPHT bashkon të gjitha kërkesat e një sistemi modern të shkarkimit të ujrave të bardha duke filluar nga izolimi i zhurmës / mbrojtja nga zjarri deri te instalimi i lehtë. Megatek ka zgjedhur Tuba PPHT me rezistencë kimike dhe rezistencë ndaj ujit të nxehtë, duke i bërë kështu një zgjedhje ideale me një shkallë të lartë cilësie në tubat e shkarkimit.

Items 1-28 of 35

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 35

Faqja
për faqe