Tava furre metalike

Tava furre metalike

Tavat metalike janë enë mjaft praktike për gatim në furrë. Materiali i tyre metalik bën të mundur një përshkim më të shpejtë dhe efektiv të nxehtësisë në ushqim, duke bërë të mundur pjekje më të shpejta. Materialet e përzgjedhura metalike në Megatek mundësojnë jo vetëm pjekje efektive, por edhe një pastrim më të lehtë falë trajtimeve të tyre me materiale jo të ngjitshme.

Items 1-27 of 33

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 33

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved