Përçina

Përçina

Perçina përdoren në ato raste ku vetëm njëra anë e një sipërfaqe pune është e arritshme. Ato përbëhen nga dy pjesë: thumba që bëjnë fiksimin dhe mandrina e vendosjes. Ato kërkojnë një mjet të veçantë për vendosjen. Perçina e mbyllur ka një fund të veçantë të ngurtë të fiksuar fort, duke i rezistuar ndërhyrjes. Megatek ka sjellë perçina në materiale inoksi dhe alumini, ku ju mund të zgjidhni ato që i përshtaten më së miri kërkesave dhe kushteve të punës.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved