Doreza palestre

Doreza palestre

Nëse kryeni ushtrime fizike me veglat e dorës, atëherë jeni të vetëdijshëm që ju nevojiten dorezat e palestrës për të mos dëmtuar duart tuaja dhe për ti mbajtur ato të buta. Në Megatek kemi sjellë modele dhe masa të ndryshme për t'iu përshtatur gjithsecilit prej jush.

Items 1-27 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 29

Faqja
për faqe