Mbulesa tavoline hekurosje

Mbulesa tavoline hekurosje

Sigurohuni që të keni një sipërfaqe komode për të hekurosur dhe që hekuri juaj të mos dëmtojë hapësirën e punës së tavolinës së hekurosjes, duke e veshur atë me një mbulesë cilësore, të cilën mund ta përzgjidhni nga koleksioni i gjerë këtu në Megatek, sipas madhësive, materialeve dhe ngjyrave që ju dëshironi.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved