Çekiç

Çekiç

Çekiçi është një ndër ato vegla që përdoret gjerësisht në punët e përditshme në fushën e mekanikës, por jo vetëm. Edhe në ambientet e shtëpisë, shpesh herë lind nevoja e një çekiçi për të përfunduar punë të ndryshme. Megatek ju ofron çekiçë të përbërë nga koka prej çeliku special dhe bishti prej druri apo fibrash qelqi për siguri dhe performancë të lartë për gozhdimin, dhënien e formës apo shkatërrimin e materialeve të ndryshme.

Items 1-28 of 48

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 48

Faqja
për faqe