Prefëse thonjsh

Prefëse thonjsh

Prefëset e thonjve janë ndër ato aksesorë që nuk duhet të mungojnë në çantën e aksesorëve për përkujdesjen ndaj duarve dhe këmbëve. Duke prerë thonjtë sipas formës së lëkuar të prefëseve, krahas paraqitjes së rregullt, ju do të mund të keni dhe thonj të pastër dhe higjienikë.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved