Shtroje dere gome

Shtroje dere gome

Shtrojet e derës prej gome janë zgjedhja më e mirë për të mos lejuar papastërtitë brenda në shtëpi. Materiali prej gome jo rrëshqitëse, bën që kjo shtroje të përballojë mjaft mirë fluksin e lëvizjeve të këmbëve dhe të kapë dhe heqë çdo papastërti nga këpucët. Në Megatek do të gjeni dizenjo të ndryshme.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved