Krehër dhe Sfurk

Krehër dhe Sfurk

Një nga mënyrat më të mira për të mbajtur në rregull kopshtin ose oborrin tuaj është duke përdorur një krehër dhe sfurk të një cilësie të lartë, të përzgjedhur nga pajisjet manuale të kopshtarisë që Megatek ofrom. Krehërat dhe sfurqet e kopshtit përdoren për të organizuar një oborr, për të pastruar gjethet dhe barin e thatë dhe për të kryer procese të tjera të dobishme.

Items 1-28 of 93

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 93

Faqja
për faqe