Disk druri

Disk druri

Për të gjithë ju që punoni me materiale druri të llojeve të ndryshme dhe ju nevojiten aksesorët e duhur për veglat elektrike, këtu do të gjeni disqet e drurit me karakteristikat më të mira. Megatek ju ofron disqe druri mjaft rezistentë ndaj deformimit dhe me numër të lartë dhëmbësh për të bërë të mundur një sipërfaqe prerjeje pa ashkla dhe pa deformime. Zgjidhni disqet që i përshtatet më së miri projektit tuaj të rradhës.

Items 1-28 of 40

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 40

Faqja
për faqe