Pompa uji me karburant

Pompa uji me karburant

Pompat e ujit me karburant gjejnë përdorim në rezidencat private, sistemet e ujit të qytetit, ujitjen bujqësore dhe aplikimet industriale. Në Megatek do të gjeni pompa uji me karburant, me kapacitete procesimi të ndryshme, të përshtatshme për përdorim të përditshëm.

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved