Parkete dhe Laminate

Parkete dhe Laminate

Asgjë nuk krahasohet me bukurinë e dyshemeve prej druri solid dhe laminati. Motivet e drurit natyror sjellin rehati dhe bukuri në çdo dhomë e ambjent. Ne mbartim qindra modele të parketeve, duke përfshirë stilin dhe elegancën e llojeve si lisi, arrë, panjë, qershi, iroko, tik, dhe specie ekzotike druri.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved