Dosje me mekanizem

Dosje me mekanizem

Të gjithë e dimë se sa stresuese është kur nuk gjen dot dokumentat që të duhen! Dosjet me mekanizëm janë një mënyrë e mirë për të mbajtur të sigurta dhe të rregullta dokumentat tuaja të vlefshme. Falë mekanizmit metalik, dokumentat tuaja do të ruhen në gjendje të shkëlqyer! Në Megatek do të gjeni ngjyra dhe modele të ndryshme.

Items 1-28 of 64

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 64

Faqja
për faqe