Filtra uji me fllanxhë

Filtra uji me fllanxhë

Nëse jeni duke kërkuar filtra uji me fllanxhë, jeni në vendin e duhur! Filtrat me fllanxhë në brendësi përmbajnë një rrjetë çeliku e cila bën të mundur filtrimin e ujit nga agjentët e ngurtë. Në pjesën e poshtme të filtrit ndodhet një valvul e cila shërben për shkarkimin e papastërtive dhe flitri zakonisht montohet në fillim të rrjetit për të parandaluar papastërtitë.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved